Individuele persoonlijke coaching

Bij eikan beschikken we over een breed scala van coachingtechnieken om uw ontwikkeling langs verschillende carrièrepaden te begeleiden.
Welk pad u kiest? Dat hangt af van welk punt u wilt bereiken.
En welke vaardigheden u daarvoor nodig hebt.
 

Executive coaching

Wat hebben alle succesvolle organisaties met elkaar gemeen? Er staan indrukwekkende leiders aan het roer. Executive coaching geeft uw hogere leidinggevenden de instrumenten waarmee ze hun bestuurlijke vaardigheden ontwikkelen. Dat komt hun persoonlijke prestaties én die van uw hele organisatie te goede. Dankzij individuele begeleiding leren ze om elke situatie met open vizier te benaderen. En om ruimte in te bouwen voor reflectie, zodat nieuwe ideeën volop kunnen ontkiemen en groeien.

Leiderschapscoaching

Verstandige leidinggevenden blijven leren en groeien – vanuit hun eigen ervaring en door naar anderen te luisteren. Onze leiderschapscoaches hebben niet alleen coachingexpertise, ze staan ook met beide voeten in het zakenleven. Ze weten dus welke culturele kwesties en structuren de efficiënte werking van uw organisatie beïnvloeden.
Leer meer over de kneepjes van peoplemanagement en verhoog de prestaties van uw team. Leiderchapscoaching helpt u om de last van de verantwoordelijkheden op uw schouders te verlichten.

Loopbaancoaching

Breekt het angstzweet u uit bij de gedachte aan de volgende stap in uw carrière? Loopbaancoaching helpt u om de kortste weg naar uw doelen te vinden. Onze coaches laten uw bestaande talenten en vaardigheden nog beter uit de verf komen via advies, consulting en mentoring. Met psychometrische tools peilen we naar uw sterke punten. En onthullen we de invloed die uw persoonlijkheid en uw voorkeuren hebben op uw loopbaankeuzes.

Businesscoaching

Wilt u schitteren in een zakelijke omgeving? Dan moet u ze door en door kennen. Businesscoaching geeft u en uw team ondersteuning, feedback en advies om vlot mee te draaien op het hoogste niveau. De focus ligt niet op uw psychologische ontwikkeling. Wel op concrete kwesties met een negatieve impact op uw zakelijke successen. Onze businesscoaches helpen u om die te herkennen en te ontmijnen.

Dankzij businesscoaching:

  • verloopt uw ontwikkeling in harmonie met uw werkomgeving
  • haalt u meer voldoening uit uw job
  • doet u nieuwe vaardigheden op

Teamcoaching

U hebt u het vast al ondervonden: efficiënt teamwork is niet vanzelfsprekend. Harmonieus samenwerken moet en kún je leren. Dankzij teamcoaching pikt uw team de vaardigheden op om als groep uitmuntende prestaties neer te zetten. En individuele teamleden leren hoe ze met de juiste ondersteuning hun werk en privéleven in balans brengen.
Onze coaches helpen uw team niet alleen om specifieke doelen te bereiken en rollen te vervullen. Ze staan ook aan uw zijde bij de opmaak van actieplannen die doelstellingen vertalen naar succes.

Systeemcoaching

Elke voetbalploeg speelt volgens een systeem waarin de individuele talenten van de spelers tot hun recht komen. In de zakenwereld geldt net hetzelfde. Systeemcoaching begeleidt uw medewerkers om doeltreffend samen te werken door constructief te communiceren.
U leert om conflicten op te lossen en de werking van uw team te verbeteren. Onze coaches doorgronden hoe uw teamleden zich tot elkaar verhouden en wie er extra coaching nodig heeft. En werken voortdurend aan verbeterde samenwerking en hechtere werkrelaties.
Kortom: systeemcoaching focust niet op individuele verhoudingen. Het zet de grote lijnen uit waarlangs de teamleden elkaar vinden. Zodat ze samen vaker doel treffen.

Lifecoaching

Gelukkige, gezonde en evenwichtige mensen boeken ook de meeste successen. Daarom focust lifecoaching op persoonlijke ontwikkeling, geïnspireerd door psychologie en neurowetenschappen, sociologie en loopbaanontwikkeling.
Onze coaches reiken u perspectieven en methoden aan om uw gezondheid en welbevinden te verbeteren. En brengen uw dromen binnen handbereik. Verwacht u aan een holistische, op psychologie gestoelde aanpak. Tijdens coachingsessies maken we gebruik van neurolinguïstisch programmeren (NLP). Dankzij die methode begrijpt u hoe uw brein werkt. En overwint u de angsten en emoties die u verhinderen om uw volle potentieel aan te boren.

Alle eikan-coaches voldoen aan de hoogste coachingstandaarden. Ze zijn gecertificeerd door de International Coaching Federation (ICF) en houden zich strikt aan de ethische gedragscode van die organisatie. Het is essentieel dat hun coachingtechnieken en -praktijken op het allerhoogste peil blijven. Daarom nemen ze geregeld deel aan begeleide coachingsessies met collega-professionals.

Wilt u praten over uw coachingnoden? Bent u benieuwd naar wat een partnerschap met eikan precies inhoudt?